Dental clinic in the centre of Valencia. Dark grey interior
Dental clinic in the centre of Valencia. Dark grey interior
Dental clinic in the centre of Valencia. Dark grey interior

Fran Silvestre Arquitectos, in collaboration with interior designer Alfaro Hofmann, has designed a dental clinic in a building dating back to the beginning of the last century in the centre of the Spanish city

The colour of the walls, floor and ceiling are harmonised and a continuous flooring is used throughout the office. The grey tone is applied to the painting of the walls, the surface of the worktops, the taps and fittings and the flooring

Dental clinic in the centre of Valencia. Dark grey interior

The dark grey tone clearly and intentionally contrasts with the dental care equipment, which thus stands out as the main elements of the workspace. The irregular space is transformed into the hallway, where an interesting perception of space is created

Dental clinic in the centre of Valencia. Dark grey interior

Gallery