Internal headquarters
Internal headquarters
New corporate headquarters on the 11th floor of a building. Integration and transparency of spaces

The design of the United Nations World Food Program (WFP) headquarters by architecture studio CoDA arquitetos focused on a new layout for the workspace based on the integration and transparency of spaces

The floor under renovation is located on the 11th floor of the Eixo Monumental de Brasília. The first task was to remove all the walls that separated the 9 business premises to unify the spaces, creating two clear circulation axes defined by the two existing elevator cores

Open space with view

On the floor there are work rooms, living rooms, conference rooms and meeting rooms. The use of sliding doors makes it possible to expand the space and integrate rooms, creating multifunctional environments dedicated to work and socializing both formally and informally

Open space with view

In the central part, the ceiling has been left exposed revealing the concrete of the structure, while the air conditioning ducts have been painted in gray-green tones, as well as the auditorium. To create continuity and fluidity, gray vinyl flooring is used throughout the agency

Open space with view

Gallery