Renovated late 20th century industrial warehouse. Office and warehouse for an advertising company
Renovated late 20th century industrial warehouse. Office and warehouse for an advertising company

SIDERAL is the project for the renovation of an industrial warehouse built at the end of the 20th century in Móstoles, on the outskirts of Madrid, by the gon architectural studio, which transforms it into an office and warehouse for an advertising company

In the process of renovating the warehouse, the decision was made to recycle and enhance the space, highlighting some unique pieces that had been part of the industrial landscape, such as the type of flooring, the lighting system or the use of materials such as steel

Renovated late 20th century industrial warehouse. Office and warehouse for an advertising company

The project results in an open-plan work space on two levels: the reception area and double-height warehouse are on the ground floor, while the upper floor houses the offices, meeting room, rest area and kitchen

Renovated late 20th century industrial warehouse. Office and warehouse for an advertising company

False ceilings and partitions have been removed, making the original structure and volume of the warehouse visible. The new vertical walls dividing the spaces are large full-height windows, allowing a side-by-side view of the offices

Renovated late 20th century industrial warehouse. Office and warehouse for an advertising company

Large skylights are inserted in the northern part of the building, providing a visual link between the interior and exterior, and constant light without variations, ideal for working in both the work and office areas

Renovated late 20th century industrial warehouse. Office and warehouse for an advertising company

Gallery