Multifunctional center with wood-clad interior
From an industrial warehouse to a cultural center. Interior restyling of a warehouse through the use of wood

The "Nau", a recreational space located in the province of Barcelona is the result of the renovation of an industrial warehouse transformed into a cultural center by Meritxell Inaraja Arquitecta with the aim of promoting artistic and educational activities for young people

The proposed interior redesign of the space uses original elements of the warehouse, which appears well lit. Its large size makes it ideal for hosting multiple activities

Multifunctional center with wood-clad interior

The main space is flanked by a second, smaller one, which needs thermal and acoustic insulation and is intended for activities such as workshops and training sessions

Multifunctional center with wood-clad interior

Gallery