Sustainable, efficient, innovative. A new office building in the Netherlands
Sustainable, efficient, innovative. A new office building in the Netherlands
Sustainable, efficient, innovative. A new office building in the Netherlands

Dutch architectural studio Benthlem Crouwel Architects designs the new office building for Goede Doelen Loterijen, the largest charity lottery group in the Netherlands, combining efficiency and pragmatism with innovation

The project will give light to the most sustainable renovated building in the Netherlands which is ready to accommodate up to 600 employees of Goede Doelen Loterijen who were previously scattered in different locations and offices. The company itself, like the building, is committed to a sustainable lifestyle with environmental awareness in every aspect of their operations

Sustainable, efficient, innovative. A new office building in the Netherlands

Lush greenery was one of the client's main wishes, complemented by a beautiful new roof of folded aluminium panels, through which light filters. With roof gardens and terraces full of greenery, the office becomes one of the most sustainable in the country

Sustainable, efficient, innovative. A new office building in the Netherlands

Gallery