Renovation of an apartment in Ljubljana. An economical project with simple and open spaces
Renovation of an apartment in Ljubljana. An economical project with simple and open spaces

The future residents of the apartment, a young couple wanted a simple and open house that was easy to maintain, and which was made possible thanks to the cooperation and ingenuity of Slovenian architects from the Skupaj arhitekti studio

Upon entering the apartment, the hallway, which seems to be wider than it really is thanks to the use of mirrors, opens up to a larger and more open social space containing the kitchen and living room. The long walnut table is complemented by low benches with large drawers

Renovation of an apartment in Ljubljana. An economical project with simple and open spaces

The same spirit of simplicity that characterizes these spaces continues to the bedroom which is characterized by white walls devoid of superfluous decorations and furniture. The walnut wall allows access to the walk-in closet, where the kitchen pantry used to be. The lights hanging from the ceiling are made from recycled computer cables, the only significant detail in the room

Renovation of an apartment in Ljubljana. An economical project with simple and open spaces

Gallery